fbpx

Mugshot Slim Doordachte denker

Het is bijna zover!

Hersenwerk voor honden, zoveel meer dan een spelletje verschijnt 1 DECEMBER 2020! En om dat te vieren hebben we een mooi feestelijk Hersenwerk cadeautje voor jullie: Hersenwerk met de feestmuts!

Het boek zelf staat ook vol met praktische handvatten en interessante gegevens over wat er nu precies gebeurd in het hondenlijf.

Klik hier voor de Inhoudsopgave!

 

Bestel ‘m alvast hier

 

* Wanneer je op de bestelknop klikt, wordt je doorgestuurd naar de webshop van MvB InZicht.

 

Over het boek

De laatste jaren is puzzelen met je hond enorm populair geworden. De hond zoekt lekkers in allerlei materialen en moet daarbij technieken met neus, poten en tanden inzetten om dit te bemachtigen. Een intensieve activiteit die men bij uitstek thuis kan beoefenen.

Het mooie van deze activiteit is dat het een schat aan informatie geeft over het gedrag, karakter en voorkeuren van de hond. Met een simpele puzzel gaat de hond eigenlijk al in gesprek met zijn baas. Dat gesprek aangaan, dat is Hersenwerk voor Honden! In dit boek draait alles om maatwerk, samenwerking en elkaar beter leren begrijpen. Daarbij is het vooral fun en genieten, voor hond én mens!

Dit boek biedt praktische handvatten, interessante gegevens over wat er nu precies gebeurt in het hondenlijf en mooie inzichten in de mens-hond relatie. Het is een interactief boek waarin ook de hondenbaas wordt uitgedaagd.

 

Auteurs

Auteurs Inge van Harte (hondengedragsdeskundige) en Marleen van Baal (coach voor mens en hond) hebben samen het concept Hersenwerk voor Honden ontwikkeld, wat door de jaren heen een zeer populair specialisme is geworden in Nederland en nu ook internationaal steeds meer bekendheid krijgt.

Inge en Marleen leiden hondenprofessionals op om Hersenwerk op maat in te zetten en de hondeneigenaar te coachen in de omgang met zijn hond. Middels dit boek krijgt de hondenbaas op een speelse manier handvatten om de hond goed te leren kennen en samen te werken aan een optimale verbinding.

 

Nu tijdelijk € 4,50 korting als je de kortingscode “boekhersenwerk” gebruikt bij de bestelling!

 

Hersenwerk voor honden
Inge van Harte & Marleen van Baal

ISBN: 9789493160491
Uitgever: Edicola
Omvang: 224 pag.
Binding: hardcover
Prijs: €34,95

Verschijnt: 1 december 2020

 

 

Bestel ‘m alvast hier