fbpx

HWVH JP

We zijn alweer toe aan de zevende druk van ons boek “ Hersenwerk voor Honden, zoveel meer dan een spelletje!”

Een mooi cadeau voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan een hondeneigenaar.

  • Wat doet Hersenwerk met je hond?
  • Hoe bied je het aan?
  • Welke materialen kun je gebruiken?

Een boek boordevol informatie en inspiratie. Ontdek hoe Hersenwerk de band met jouw hond nóg mooier maakt!

 

 

Bestel het boek hier!
  

* Wanneer je op de bestelknop klikt, word je doorgestuurd naar de webshop van MvB InZicht.


Over het boek

Boek Hersenwerk voor honden

De laatste jaren is puzzelen met je hond enorm populair geworden. De hond zoekt lekkers in allerlei materialen en moet daarbij technieken met neus, poten en tanden inzetten om dit te bemachtigen. Een intensieve activiteit die men bij uitstek thuis kan beoefenen.

Het mooie van deze activiteit is dat het een schat aan informatie geeft over het gedrag, karakter en voorkeuren van de hond. Met een simpele puzzel gaat de hond eigenlijk al in gesprek met zijn baas. Dat gesprek aangaan, dat is Hersenwerk voor Honden! In dit boek draait alles om maatwerk, samenwerking en elkaar beter leren begrijpen. Daarbij is het vooral fun en genieten, voor hond én mens!

Dit boek biedt praktische handvatten, interessante gegevens over wat er nu precies gebeurt in het hondenlijf en mooie inzichten in de mens-hond relatie. Het is een interactief boek waarin ook de hondenbaas wordt uitgedaagd.

 

In gesprek metAuteurs

Auteurs Inge van Harte (hondengedragsdeskundige) en Marleen van Baal (coach voor mens en hond) hebben samen het concept Hersenwerk voor Honden ontwikkeld, wat door de jaren heen een zeer populair specialisme is geworden in Nederland en nu ook internationaal steeds meer bekendheid krijgt.

Inge en Marleen leiden hondenprofessionals op om Hersenwerk op maat in te zetten en de hondeneigenaar te coachen in de omgang met zijn hond. Middels dit boek krijgt de hondenbaas op een speelse manier handvatten om de hond goed te leren kennen en samen te werken aan een optimale verbinding.

Hersenwerk voor honden
Inge van Harte & Marleen van Baal

ISBN: 9789493160491
Uitgever: Edicola
Omvang: 224 pag.
Binding: hardcover
Prijs: €34,95

 

Reviews

Reviews

Manon van Neerven

Het boek meteen tijdens de pre order besteld en wauw wat was ik blij toen deze binnen kwam!

Het boek staat vol mooie foto’s en illustraties.  Ik was blij verrast hoe groot en dik het boek was. Mijn hond is dol op puzzelen en snuffelen dus dit boek moesten we hebben!

In het boek wordt duidelijk uitgelegd wat hersenwerk nu eigenlijk is en waar je op moet letten. Hersenwerk is inderdaad voor iedere hond en vind het prachtig om te zien hoe de honden er op hun eigen mee om gaan (wordt ook goed beschreven) Er worden goede tips gegeven en de beschrijving van de verschillende hersenwerktypes  vind ik erg leuk gedaan!

Het maakt niet uit of jij en je hond beginnende hersenwerkers zijn of gevorderd, het boek is een aanrader voor iedereen !

Kortom, hersenwerk is een mooie manier om een leuke activiteit met je hond te doen die ook nog eens jullie band versterkt! Met de kennis in dit boek heb je een goede start en weet je hoe je kunt beginnen en waar op te letten.

 

Melanie Walschot

Iedere hond zou hersenwerk moeten krijgen. Het is echt een verrijking voor je hond.

Het is zeker meer dan een spelletje, dus heel belangrijk dat je er kennis van hebt. Daar gaat dit boek je zeker bij helpen, hier staat zoveel interessante info in, je kunt er direct mee aan de slag. Super duidelijk stap voor stap uitgelegd met leuke foto’s.

 

 

 

 

 

Saskia van de Ven – Vink

Hersenwerk is een verrijking voor hond & baas. Het boek inspireert, motiveert en geeft veel informatie  over het gedrag van de hond, het aanbieden van hersenwerk en de “soorten” hersenwerkers.

Er staan prachtige foto’s in het boek en ook de illustraties zijn erg mooi en voegen zeker iets toe. Aanrader voor elke hondeneigenaar

 

 

 

 

 

 

 

Nicole Schlosser

Van alle boeken  die ik heb over honden en hersenwerk, is dit veruit de leukste en de beste. Zeer compleet informatief, leuk en prettig geschreven en prachtig geïllustreerd met mooie foto’s en leuke illustraties. Vooral ook de typeringen van de ‘soorten hersenwerkers’ zijn erg leuk, ik herken mijn hond er ook in ! En ook de indeling naar leeftijd vind ik bijzonder. Erg blij mee!

 

 

 

 

 

 

 

Judith de Rooij

Spelenderwijs een band opbouwen met je trouwe viervoeter, hoe leuk is dat ? Het boek Hersenwerk voor honden geeft een duidelijke uitleg hoe je dit het beste kunt opbouwen, met als  doel dat de baas en de hond elkaar begrijpen. Per dag 5 minuten denkspelletjes doen met huis tuin en keuken materialen en het gevolg is direct zichtbaar. Een super ontspannen hond. Onze pup geniet er zichtbaar van, ik vind het een aanrader voor iedere hondenbezitter.

 

 

 

 

 

 

Wil je ook een review achter laten?
Mail jouw reactie via het contactformulier.

Bestel het boek nu hier!

* Wanneer je op de bestelknop klikt, word je doorgestuurd naar de webshop van MvB InZicht.