Voor iedereen die les geeft aan groepen is de vervolgcursus Gevorderd Begeleider zeer aan te raden!
Deze vervolgcursus is uitsluitend te volgen na de Basiscursus Begeleider Hersenwerk.

In de Vervolgcursus Gevorderd Begeleider zoomen in op de verschillen bij honden en het aanbieden van passend Hersenwerk. Leeftijden, karakters, raskenmerken en gezondheid in combinatie met Hersenwerk wordt uitgebreid behandeld waardoor je nog meer inzicht krijgt in maatwerk.

Materialen en soorten spellen worden nog verder uitgewerkt zodat ze direct toepasbaar zijn in jouw activiteiten. Het overbrengen van de boodschap naar jouw cursisten is een steeds terugkerend thema, waarbij jij als Begeleider ontdekt waar jouw kracht ligt en waar je nog aan wilt werken. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan het zakelijke aspect: hoe bereik je jouw klanten, hoe trek je nieuwe klanten aan en hoe overtuig je hen dat ook hun hond Hersenwerk verdient!

Na deze cursus ben je in staat Hersenwerk aan te bieden aan kleine groepen cursisten, met oog voor het individu èn de groep. Je kunt Hersenwerk op deskundige wijze aanbieden in een workshop of verwerken in je lessen en inzetten bij gedragsbegeleiding als je daarvoor opgeleid bent.

Bergharen: woensdag 11, donderdag 12 en woensdag 18 oktober 2017
Kosten: € 395,00 incl. BTW, lesmap en lunch.
Tijd: 10u – 16u. Deze vervolgcursus is uitsluitend te volgen na de Basiscursus Begeleider Hersenwerk.