Voor deskundig gegeven lessen in Hersenwerk met jouw hond kun je terecht bij onze
gecertificeerde Begeleiders en Gevorderd Begeleiders.

Er zijn diverse mogelijkheden om Hersenwerk met jouw hond te leren:

Privéles
In alle rust leer jij samen met je hond te Hersenwerken. Je ontdekt wat jouw hond leuk vindt, je krijgt inzicht in zijn puzzelgedrag en daarmee ook in zijn karakter. Je leert over de diverse materialen en hoe je daarmee puzzels kunt maken die passen bij jouw hond. Hersenwerk = Samenwerken en dat maakt een privéles een echt feestje voor jou en je hond! Zowel onze Begeleiders als Gevorderd Begeleiders verzorgen privélessen. In dit overzicht kun je zien wie bij jou in de buurt privéles aanbiedt!

Workshops
De meeste Gevorderd Begeleiders verzorgen workshops. Soms met een open inschrijving of alleen op aanvraag als je met een paar mensen tegelijk wil komen. We adviseren je contact op te nemen met een Gevorderd Begeleider bij jou in de buurt om te vragen naar de mogelijkheden

Cursus
Bij een aantal instructeurs is het mogelijk om een cursus Hersenwerk voor honden te volgen op hun hondenschool. Tijdens deze lessen leer je stap voor stap de basis van Hersenwerk. Na elke les kun je aan de slag met wat jullie geleerd hebben en zo wordt Hersenwerk een vanzelfsprekend onderdeel van jullie dag! Neem contact op met een Gevorderd Begeleider bij jou in de buurt en vraag naar de mogelijkheden.

10636553_974038369328217_7775921179394471477_o 12295346_966697086729012_7009803628798232525_n

Basis Hersenwerk
Samen met je hond ontdek je diverse soorten puzzels, kijk je naar puzzelgedrag van je hond, leer je over het opbouwen van puzzels en natuurlijk bouw je samen met de instructeur de leukste puzzels voor je hond die passen bij zijn/haar karakter en behoeften. Kijk hier voor een Begeleider bij jou in de buurt.

Hersenwerk Plus
Wil je graag de ‘puntjes op de i zetten’ met jouw hond?
Kies dan voor Hersenwerk Plus! We bouwen verder aan rust, keuzes maken en samenwerken. We puzzelen met zowel voer als een speeltje. Je gaat kijken en zien: puzzelen is maatwerk, wat zijn de verschillen bij de aanwezige honden en natuurlijk hebben we nieuwe puzzels! En je ervaart zelf wat puzzelen met je doet! Kijk op ons overzicht voor een Gevorderd Begeleider bij jou in de buurt.

Nieuw! Boek Hersenwerk