fbpx

Voor deskundig gegeven lessen in Hersenwerk met jouw hond kun je terecht bij onze
gecertificeerde Begeleiders.

Er zijn diverse mogelijkheden om Hersenwerk met jouw hond te leren:

Privéles
In alle rust leer jij samen met je hond te Hersenwerken. Je ontdekt wat jouw hond leuk vindt, je krijgt inzicht in zijn puzzelgedrag en daarmee ook in zijn karakter. Je leert over de diverse materialen en hoe je daarmee puzzels kunt maken die passen bij jouw hond. Hersenwerk = Samenwerken en dat maakt een privéles een echt feestje voor jou en je hond! Al onze gecertificeerd Begeleiders  verzorgen privélessen. In dit overzicht kun je zien wie bij jou in de buurt privéles aanbiedt!

De privéles is ook online te volgen bij diverse begeleiders.

Workshops
De meeste Begeleiders verzorgen workshops. Soms met een open inschrijving of alleen op aanvraag als je met een paar mensen tegelijk wil komen. We adviseren je contact op te nemen met een Begeleider bij jou in de buurt om te vragen naar de mogelijkheden

Lessenreeks
Bij een aantal begeleiders is het mogelijk om een lessenreeks Hersenwerk voor honden te volgen op hun hondenschool. Tijdens deze lessen leer je stap voor stap de basis van Hersenwerk. Na elke les kun je aan de slag met wat jullie geleerd hebben en zo wordt Hersenwerk een vanzelfsprekend onderdeel van jullie dag! Neem contact op met een Begeleider bij jou in de buurt en vraag naar de mogelijkheden.

10636553_974038369328217_7775921179394471477_o 12295346_966697086729012_7009803628798232525_n

Begin bij de basis 
Kies voor een privéles en ontdek samen met je hond diverse soorten puzzels. Tijdens een privéles kijk je naar het puzzelgedrag van je hond, leer je over het opbouwen van puzzels en natuurlijk bouw je samen met de Begeleider de leukste puzzels voor je hond die passen bij zijn/haar karakter en behoeften. Kijk hier voor een Begeleider bij jou in de buurt.

Hersenwerk kan altijd 
Wil je graag de ‘puntjes op de i zetten’ met jouw hond?
Overleg dan met de Begeleider! Bouwen aan rust, keuzes maken en samenwerken. Puzzelen met zowel voer als een speeltje, voorkeuren van je hond bij de diverse materialen… Je kunt steeds meer leren! Ook kun je kiezen voor een workshop al dan niet met bekende honden. In een workshop met meerdere mensen en honden ga je kijken en zien: puzzelen is maatwerk, wat zijn de verschillen bij de aanwezige honden en natuurlijk zijn er altijd nieuwe puzzels! Ook leuk: Vraag de Begeleider of jij zelf het effect van Hersenwerk mag ervaren. Wat doet ontdekken en zoeken eigenlijk met jou? Echt een beleving op zich! Kijk op ons overzicht voor een Begeleider bij jou in de buurt.

Nieuw! Boek Hersenwerk