fbpx

Missie

Elke hond verdient Hersenwerk!
Onze missie is om alle honden onder deskundige begeleiding kennis te laten maken met puzzelen èn om elke baas te leren hoe hij puzzels op maat kan aanbieden aan zijn hond, van pup tot senior!

Visie

Honden hebben naast fysieke inspanning ook mentale uitdaging nodig. Verveling of te weinig uitdaging leidt al snel tot stress en dat kan weer ongewenst gedrag of zelfs lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Dat is jammer en onnodig. Met een beetje creativiteit kun je van allerlei materiaal een puzzel maken, waarmee je hond zijn oplossend vermogen moet aanspreken. Een kleine moeite met een groot effect! En heb je de smaak te pakken, dan is de variatie van ‘Hapsnappers’ & ‘Hersenkrakers’ zo groot dat je jouw hond een leven lang kunt laten Hersenwerken!

Hersenwerk is vooral heel erg leuk, maar kijk eens bij Wat doet hersenwerk en ontdek wat Hersenwerk nog meer kan doen met honden. De veelzijdigheid van Hersenwerk maakt dat het op heel veel manieren in te zetten is in de opvoeding van jouw hond. Aangezien elke hond uniek is, heeft ook elke hond zijn eigen voorkeuren voor Hersenwerk. Maatwerk is dus van groot belang. Maatwerk in het type puzzel, maar ook in de manier van begeleiden.

Hersenwerk voor dieren verzorgt daarom degelijke cursussen voor iedereen die met honden werkt of met honden en hun eigenaren. Deze Begeleiders en Gevorderd Begeleiders verzorgen op hun beurt weer privélessen, workshops en cursussen Hersenwerkbegeleiders zijn in staat om bazen en honden deskundig te begeleiden en Hersenwerk op maat aan te bieden. Hierdoor komen we steeds dichter bij onze missie om zoveel mogelijk honden en bazen te bereiken, want: “Elke hond verdient Hersenwerk!”

Nieuw! Boek Hersenwerk