Stap 1: Volg een workshop of privéles bij een Begeleider Hersenwerk voor honden
Door zelf onder goede begeleiding te ervaren wat Hersenwerk doet, met je hond, met jou en met jullie samen, leg je een mooie basis voor de cursus Begeleider Hersenwerk.

Op deze pagina vind je het overzicht van alle Begeleiders Hersenwerk voor honden waar jij een les of workshop kunt volgen.

Stap 2: Basiscursus Begeleider Hersenwerk, twee dagen
De basiscursus Begeleider Hersenwerk is bedoeld voor iedereen die met honden werkt, vrijwillig of professioneel. Wij leren je de basis over Hersenwerk voor honden het het aanbieden van Hersenwerk op maat.

Hersenwerk is een specialisatie en wat we aanbieden is uniek, dat maakt deze cursus geschikt voor iedereen die met honden werkt, ongeacht of iemand veel of weinig ervaring heeft.

Klik hier voor de cursusinformatie.

Stap 3: Vervolgcursus Gevorderd Begeleider Hersenwerk, drie dagen
Voor iedereen die echt werk wil maken van Hersenwerk is de vervolgcursus Gevorderd Begeleider zeer aan te raden! Deze Vervolgcursus kan uitsluitend gevolgd worden na het volgen van de basiscursus Begeleider.

In deze driedaagse gaan we verdiepen en verbreden. Hersenwerk in combinatie met gezondheid, van pup tot senior, karakters, rassen, veelvoorkomende vragen van eigenaren. We zoomen in op het maken van een lesplan voor groepen. Jouw eigen vaardigheden in het overbrengen van Hersenwerk worden aangescherpt. Na deze driedaagse kun je, met oog voor het individu èn voor een groep, Hersenwerk op deskundige wijze aanbieden in al je hondenactiviteiten.

Kijk voor meer informatie en cursusdata hier.

Stap 4: Bijscholen
Als gediplomeerd Begeleider Hersenwerk en Gevorderd Begeleider ben je het visitekaartje èn een ambassadeur voor Hersenwerk voor honden. Eigenaren maar ook aspirant collega’s kunnen bij jou terecht voor een deskundige les. Vanuit Hersenwerk voor honden word je gepromoot via de website en social media. We verwijzen klanten naar je door en je lift mee op de grote populariteit van Hersenwerk voor honden.

Na het behalen van je diploma word je op deze website vermeld. Die vermelding kun je vasthouden door je minimaal één keer per jaar bij te scholen bij Hersenwerk voor honden via een puntensysteem. Zonder bijscholing vervalt je certificering en wordt je naam van de website verwijderd. Het aanbod is breed, inspirerend en wordt door zeer deskundige collega’s gegeven.