fbpx

Unieke Snuffelzaken

Voor de mooiste Unieke Snuffelzaken ga je naar de 50-50 Shop Steunt Dieren met Bestellingen!
(Facebookpagina 5050shopSDB)

Bartje met snuffelzakenSuze Steenbergen maakt van tweedehands spijkerbroeken de meest originele snuffelzaken. Niet alleen origineel in vormgeving, maar ook echt “enig in zijn soort”. Geen enkele Snuffelzaak is hetzelfde, alles is dus echt uniek.

Je kunt snuffelzaken ook op maat laten maken. Met jouw eigen viervoeter erop bijvoorbeeld of met Hersenwerkspellen waarvan jij weet dat jouw hond ze geweldig vindt.

De Snuffelzaken zijn er voor konijnen, katten, paarden en honden. En bij de honden zijn ze weer op maat te krijgen van formaat Chihuahua tot Mastiff plus size.

Unieke snuffelmat“De opbrengst van de verkochte spullen gaat 100% naar goede dierendoelen. Elke maand maakt Suze op Facebook bekend aan welke doelen er is gedoneerd. Vanuit Hersenwerk voor dieren steunen wij de 50-50 shop van harte en hebben ons zelf tot ambassadeur benoemd. Dat houdt ook in dat we alleen reclame maken voor deze bijzondere shop, zowel op onze Facebookpagina’s als in de Facebook ledengroepen. Waarom? Omdat met de items van de 50-50shop zoveel dieren worden geholpen en dat ondersteunen we graag!”

Suze is samen met haar man Fred de drijvende kracht achter de 50-50 shop. Fred houdt zich voornamelijk bezig met de harde materialen en daaruit ontstaan de mooiste items voor dieren en mensen. Denk hierbij aan manden, vogelhuisjes, puzzels en nog veel meer. Eigenlijk is alles mogelijk bij Suze en Fred en gaan ze graag een creatieve uitdaging aan!

Struin lekker rond op de Facebookpagina en website en bestel wat Unieks!

Dan maak je niet alleen jouw hond blij met een item, maar steun je ook nog eens zoveel dieren in nood die onze hulp hard kunnen gebruiken.

5050shop

 

Nieuw! Boek Hersenwerk