Werk jij met honden en geloof jij in onze slogan “Elke hond verdient hersenwerk!”

Word dan Begeleider Hersenwerk en laat zoveel mogelijk honden en hun baasjes kennis maken met het veelzijdige effect van Hersenwerk voor honden!

Voor iedereen die met honden werkt, professioneel èn vrijwillig, is de basiscursus Begeleider Hersenwerk een aanrader. Je leert de basisprincipes van Hersenwerk voor honden. Met hulp van verschillende honden leer je over Hersenwerk-stijlen van honden, ontdek je allerlei materialen en leer je hoe je daar puzzels van kunt maken. Het opbouwen van puzzels met oog voor de hond en het begeleiden van de eigenaar komt uitgebreid aan bod. Maatwerk aanbieden in een één-op-één setting, dat is wat je in deze twee intensieve dagen leert. Klik hier voor het opleidingsschema.

LET OP: voorafgaand aan deze basiscursus moet je kennis hebben opgedaan over de basisprincipes van Hersenwerk voor honden via een workshop of privéles bij één van onze gediplomeerde collega’s! Klik hier voor een collega bij jou in de buurt.

Zelf lesgeven 1     Zelf lesgeven 2

Wil je verdiepen en verbreden? Dan kun je aansluitend de driedaagse vervolgcursus Gevorderd Begeleider volgen. Je leert hoe je Hersenwerk kunt aanbieden aan groepen, dus in workshops en lessen. Hoe Hersenwerk kan ondersteunen bij het opvoeden van een hond en basiskennis over hoe je Hersenwerk kunt inzetten bij honden met fysieke beperkingen. De rode draad is het lesgeven en hoe je boodschap van Hersenwerk aan een groep overbrengt, terwijl je volop oog houdt voor het individu.